Die Hard 2

Die Hard 2
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Die Hard 2 Skanohet i sigurt : 05/27/2024 Shiko HD Shkarko HD
Die Hard 2

Die Hard 2 1990

Die Hard 2 1990

Përmbledhje: Off-duty cop John McClane is gripped with a feeling of déjà vu when, on a snowy Christmas Eve in the nation’s capital, terrorists seize a major international airport, holding thousands of holiday travelers hostage. Renegade military commandos led by a murderous rogue officer plot to rescue a drug lord from justice and are prepared for every contingency except one: McClane’s smart-mouthed heroics.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 124 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.054 / 10 nga 5564 përdoruesit Popullariteti: 67.529 Buxheti: $70000000 Të ardhurat: $240031094 Gjuhe: English, Español

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma