Dragon Ball GT: A Hero's Legacy

Dragon Ball GT: A Hero's Legacy
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Dragon Ball GT: A Hero's Legacy Skanohet i sigurt : 05/21/2024 Shiko HD Shkarko HD
Dragon Ball GT: A Hero's Legacy

Dragon Ball GT: A Hero's Legacy 1997

Dragon Ball GT: A Hero's Legacy 1997

Përmbledhje: Son Goku Jr. is the great-great-great-great-grandson of the legendary martial artist Son Goku. However, unlike his predecessor he's not a brave fighter. He's constantly picked on by school bullies, his grandmother Pan sees this and she's worried, but even though Goku Jr. is not a strong and powerful Saiyan, he has a kind heart, and Pan loves him. When Pan gets sick Goku Jr. realizes he must do something if he doesn't want to lose Pan. Then he will remember about the legends of the Dragon Balls. It was told they granted a wish to the bearer, Goku Jr. needs a magical wish more than ever.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 45 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.2 / 10 nga 315 përdoruesit Popullariteti: 50.182 Buxheti: $0 Të ardhurat: $0 Gjuhe: 日本語

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma