Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Thor: Ragnarok Skanohet i sigurt : 06/17/2024 Shiko HD Shkarko HD
Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok 2017

Thor: Ragnarok 2017

Përmbledhje: Thor is imprisoned on the other side of the universe and finds himself in a race against time to get back to Asgard to stop Ragnarok, the destruction of his home-world and the end of Asgardian civilization, at the hands of a powerful new threat, the ruthless Hela.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 131 minuta Cilësia: HD IMDb: 3.408 / 10 nga 20302 përdoruesit Popullariteti: 250.401 Buxheti: $180000000 Të ardhurat: $855301806 Gjuhe: English

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma