Deadpool

Deadpool
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Deadpool Skanohet i sigurt : 06/22/2024 Shiko HD Shkarko HD
Deadpool

Deadpool 2016

Deadpool 2016

Përmbledhje: The origin story of former Special Forces operative turned mercenary Wade Wilson, who, after being subjected to a rogue experiment that leaves him with accelerated healing powers, adopts the alter ego Deadpool. Armed with his new abilities and a dark, twisted sense of humor, Deadpool hunts down the man who nearly destroyed his life.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 108 minuta Cilësia: HD IMDb: 3.387 / 10 nga 30037 përdoruesit Popullariteti: 338.428 Buxheti: $58000000 Të ardhurat: $782837347 Gjuhe: English

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma