Captain Marvel

Captain Marvel
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Captain Marvel Skanohet i sigurt : 06/22/2024 Shiko HD Shkarko HD
Captain Marvel

Captain Marvel 2019

Captain Marvel 2019

Përmbledhje: The story follows Carol Danvers as she becomes one of the universe’s most powerful heroes when Earth is caught in the middle of a galactic war between two alien races. Set in the 1990s, Captain Marvel is an all-new adventure from a previously unseen period in the history of the Marvel Cinematic Universe.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 124 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.18 / 10 nga 15348 përdoruesit Popullariteti: 397.858 Buxheti: $152000000 Të ardhurat: $1131416446 Gjuhe: English

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma