Venom

Venom
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Venom Skanohet i sigurt : 06/16/2024 Shiko HD Shkarko HD
Venom

Venom 2018

Venom 2018

Përmbledhje: Investigative journalist Eddie Brock attempts a comeback following a scandal, but accidentally becomes the host of Venom, a violent, super powerful alien symbiote. Soon, he must rely on his newfound powers to protect the world from a shadowy organization looking for a symbiote of their own.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 112 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.172 / 10 nga 15409 përdoruesit Popullariteti: 135.641 Buxheti: $116000000 Të ardhurat: $856085151 Gjuhe: 普通话, English, Bahasa melayu

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma