The Lost Skeleton Returns Again

The Lost Skeleton Returns Again
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme The Lost Skeleton Returns Again Skanohet i sigurt : 06/25/2024 Shiko HD Shkarko HD
The Lost Skeleton Returns Again

The Lost Skeleton Returns Again 2010

The Lost Skeleton Returns Again 2010

Përmbledhje: THE LOST SKELETON RETURNS AGAIN takes on a whole new series of clichés, primarily drawn from those low budget adventure epics -- rich in potted ferns and stock footage -- that thrived on cheap back lots from the early 30s to the late 50s. It also wanders beyond the narrow confines of jungle pictures, parodying everything from gangster movies to those Mondo films of the 1960s, with their salacious native dances.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 93 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.682 / 10 nga 22 përdoruesit Popullariteti: 8.582 Buxheti: $600 Të ardhurat: $0 Gjuhe: English

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma