The Boy and the Heron

The Boy and the Heron
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme The Boy and the Heron Skanohet i sigurt : 05/23/2024 Shiko HD Shkarko HD
The Boy and the Heron

The Boy and the Heron 2023

The Boy and the Heron 2023

Përmbledhje: While the Second World War rages, the teenage Mahito, haunted by his mother's tragic death, is relocated from Tokyo to the serene rural home of his new stepmother Natsuko, a woman who bears a striking resemblance to the boy's mother. As he tries to adjust, this strange new world grows even stranger following the appearance of a persistent gray heron, who perplexes and bedevils Mahito, dubbing him the "long-awaited one."

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 124 minuta Cilësia: HD IMDb: 3.572 / 10 nga 1224 përdoruesit Popullariteti: 192.202 Buxheti: $50000000 Të ardhurat: $173588528 Gjuhe: 日本語

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma