Across the Line: The Exodus of Charlie Wright

Across the Line: The Exodus of Charlie Wright
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Across the Line: The Exodus of Charlie Wright Skanohet i sigurt : 06/18/2024 Shiko HD Shkarko HD
Across the Line: The Exodus of Charlie Wright

Across the Line: The Exodus of Charlie Wright 2010

Across the Line: The Exodus of Charlie Wright 2010

Përmbledhje: The story centers on Charlie, a Los Angeles billionaire financial whiz who goes into self-imposed exile in Tijuana after his empire is revealed to have been a Ponzi scheme. While looking for the woman he abandoned there 25 years before, Charlie is pursued by a Mexican gangster, a federal agent and thugs sent by a former client looking to retrieve his money.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 94 minuta Cilësia: HD IMDb: 6.025 / 10 nga 40 përdoruesit Popullariteti: 5.718 Buxheti: $0 Të ardhurat: $0 Gjuhe: Español, English

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma