Morbius

Morbius
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Morbius Skanohet i sigurt : 06/22/2024 Shiko HD Shkarko HD
Morbius

Morbius 2022

Morbius 2022

Përmbledhje: Dangerously ill with a rare blood disorder, and determined to save others suffering his same fate, Dr. Michael Morbius attempts a desperate gamble. What at first appears to be a radical success soon reveals itself to be a remedy potentially worse than the disease.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 105 minuta Cilësia: HD IMDb: 5 / 10 nga 4131 përdoruesit Popullariteti: 250.965 Buxheti: $75000000 Të ardhurat: $167635712 Gjuhe: English, ελληνικά, Norsk, Español

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma