We Are Thankful

We Are Thankful
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme We Are Thankful Skanohet i sigurt : 05/22/2024 Shiko HD Shkarko HD
We Are Thankful

We Are Thankful 2018

We Are Thankful 2018

Përmbledhje: In the township of Mphopomeni in the KwaZulu-Natal region of South Africa, Siyabonga, a young man, puts up theatre plays. When he hears about a movie that will be shot in a nearby town, he makes it his mission to be part of it. From conspiring with a maid to steal wifi from the “umlungus” (white people) so he can write an email to the film producers to using witchcraft, Siyabonga does all he can to improve his life and take control of his fortune. And after travelling many surprising roads, he’ll finally meet the film’s director. Siyabonga is born out of their encounter.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 93 minuta Cilësia: HD IMDb: 3.3 / 10 nga 3 përdoruesit Popullariteti: 1.268 Buxheti: $0 Të ardhurat: $0 Gjuhe: English, isiZulu

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma