The Marvels

The Marvels
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme The Marvels Skanohet i sigurt : 04/18/2024 Shiko HD Shkarko HD
The Marvels

The Marvels 2023

The Marvels 2023

Përmbledhje: Carol Danvers, aka Captain Marvel, has reclaimed her identity from the tyrannical Kree and taken revenge on the Supreme Intelligence. But unintended consequences see Carol shouldering the burden of a destabilized universe. When her duties send her to an anomalous wormhole linked to a Kree revolutionary, her powers become entangled with that of Jersey City super-fan Kamala Khan, aka Ms. Marvel, and Carol’s estranged niece, now S.A.B.E.R. astronaut Captain Monica Rambeau. Together, this unlikely trio must team up and learn to work in concert to save the universe.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 105 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.816 / 10 nga 2199 përdoruesit Popullariteti: 251.689 Buxheti: $274800000 Të ardhurat: $207089999 Gjuhe: English, اردو

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma