Dune: Part Two

Dune: Part Two
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Dune: Part Two Skanohet i sigurt : 04/24/2024 Shiko HD Shkarko HD
Dune: Part Two

Dune: Part Two 2024

Dune: Part Two 2024 Rrofshin luftëtarët.

Përmbledhje: Ndiqni udhëtimin mitik të Paul Atreides ndërsa ai bashkohet me Chani dhe Fremen ndërsa është në një rrugë hakmarrjeje kundër komplotistëve që shkatërruan familjen e tij. Duke u përballur me një zgjedhje midis dashurisë së jetës së tij dhe fatit të universit të njohur, Pauli përpiqet të parandalojë një të ardhme të tmerrshme që vetëm ai mund ta parashikojë.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 167 minuta Cilësia: HD IMDb: 2.718 / 10 nga 3266 përdoruesit Popullariteti: 1618.076 Buxheti: $190000000 Të ardhurat: $696901644 Gjuhe: English

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma