Revenge of the Bimbot Zombie Killers

Revenge of the Bimbot Zombie Killers
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Revenge of the Bimbot Zombie Killers Skanohet i sigurt : 06/17/2024 Shiko HD Shkarko HD
Revenge of the Bimbot Zombie Killers

Revenge of the Bimbot Zombie Killers 2014

Revenge of the Bimbot Zombie Killers 2014

Përmbledhje: When evil Dr. Agatha Von Krahpenpantz attempts to create a zombie army to take over the world, it is up to down-on-his-luck Dr. Warren Oedi, of secret agency Department Gamma, to intervene. Being mankind's last hope by default, Dr. Oedi continues his father's lifework and perfects the Bimbot-making process, giving him the ultimate weapon in his battle against the undead. Revenge of the Bimbot Zombie Killers is sure to thrill fans of Get Smart and Young Frankenstein!

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 76 minuta Cilësia: HD IMDb: 5 / 10 nga 1 përdoruesit Popullariteti: 0.911 Buxheti: $0 Të ardhurat: $0 Gjuhe:

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma