Shaka Inkosi Yamakhosi

Shaka Inkosi Yamakhosi
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Shaka Inkosi Yamakhosi Skanohet i sigurt : 05/27/2024 Shiko HD Shkarko HD
Shaka Inkosi Yamakhosi

Shaka Inkosi Yamakhosi 2021

Shaka Inkosi Yamakhosi 2021

Përmbledhje: A young meek boy, Manzini is bullied by three boys on his way back from school in an incident that almost costs him his life. Manzini confesses to his Gogo his desire to quit school. His Gogo narrates a profound tale of resilience evoking the coming-of-age story of a great warrior and King, Shaka Zulu to inspire her grandson through the strength of his lineage.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 15 minuta Cilësia: HD IMDb: 9 / 10 nga 1 përdoruesit Popullariteti: 1.741 Buxheti: $0 Të ardhurat: $0 Gjuhe: isiZulu

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma