Mira

Mira
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Mira Skanohet i sigurt : 05/21/2024 Shiko HD Shkarko HD
Mira

Mira 2022

Mira 2022

Përmbledhje: Near future. Lera Arabova is a 15-year-old girl who lives with her family in Vladivostok. Lera's father has been working at the orbiting space station "Mira" for many years and has long lost contact with his daughter, turning only into a voice on the phone. After a meteor shower hits the city, Lera has only one chance to save her loved ones and the city from a new disaster. Her father helps her in this - through satellite surveillance systems and the telephone, he uses every opportunity to send a message to his daughter, watching from above from the station her every step.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 110 minuta Cilësia: HD IMDb: 3.347 / 10 nga 226 përdoruesit Popullariteti: 43.884 Buxheti: $6042800 Të ardhurat: $0 Gjuhe: Español, Pусский

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma