Ghostbusters: Frozen Empire

Ghostbusters: Frozen Empire
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Ghostbusters: Frozen Empire Skanohet i sigurt : 06/18/2024 Shiko HD Shkarko HD
Ghostbusters: Frozen Empire

Ghostbusters: Frozen Empire 2024

Ghostbusters: Frozen Empire 2024

Përmbledhje: When the discovery of an ancient artifact unleashes an evil force, Ghostbusters new and old must join forces to protect their home and save the world from a second Ice Age.

Shiko Rimorkio Lirimi: Koha e ekzekutimit: 115 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.345 / 10 nga 977 përdoruesit Popullariteti: 377.473 Buxheti: $100000000 Të ardhurat: $200567933 Gjuhe: English

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Filma

Rekomandim Filma