Ultraman Nexus

Ultraman Nexus
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Ultraman Nexus Skanohet i sigurt : 06/16/2024 Shiko HD Shkarko HD
Ultraman Nexus

Ultraman Nexus

Ultraman Nexus 2005

Përmbledhje:The TLT is a covert international anti-monster unit established secretly to combat Space Beasts, mysterious monsters that are out to attack humans in the year 2009. One of the TLT's new recruits, Kazuki Komon, is attacked by one of them prior to reporting for duty. However, he is saved by a silver giant that he names "Ultraman". What no one knows is that the silver giant is an Ultraman — to be precise, Ultraman Nexus, ready to fight the Space Beasts to save the planet Earth.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Oct 02, 2004 Data e fundit e ajrit: Jun 25, 2005 Sezoni: 1 Sezoni Episodi: 37 Episodi Koha e ekzekutimit: 24:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 1.9 / 10 nga 13 përdoruesit Popullariteti: 23.654 Gjuhe: ja

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV