GARO

GARO
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme GARO Skanohet i sigurt : 05/20/2024 Shiko HD Shkarko HD
GARO

GARO

GARO 2020

Përmbledhje:"Where there is light, shadows lurk and fear reigns. But by the blade of Knights, Mankind was given hope." The Makai fight a secret war against the demon forces known as Horrors, evil creatures that manifest themselves through darkness to devour Humanity. On the frontlines are the Makai Knights, given the task of watching over a district and eliminating any Horrors that manifest there. GARO follows the tales of the Knights bearing the title of ‘Golden Knight Garo’, and their duty to vanquish the Horrors and protect Humanity from the darkness.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Oct 07, 2005 Data e fundit e ajrit: Jun 25, 2020 Sezoni: 7 Sezoni Episodi: 147 Episodi Koha e ekzekutimit: 25:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 3.104 / 10 nga 24 përdoruesit Popullariteti: 164.211 Gjuhe: ja

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV