Crusade

Crusade
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Crusade Skanohet i sigurt : 07/23/2024 Shiko HD Shkarko HD
Crusade

Crusade

Crusade 1999

Përmbledhje:Crusade is an American spin-off TV show from J. Michael Straczynski's Babylon 5. Its plot is set in AD 2267, five years after the events of Babylon 5, and just after the movie A Call to Arms. The Drakh have released a nanovirus plague on Earth, which will destroy all life on Earth within five years if it is not stopped. To that end, the Victory class destroyer Excalibur has been sent out to look for anything that could help the search for a cure.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Jun 09, 1999 Data e fundit e ajrit: Sep 01, 1999 Sezoni: 1 Sezoni Episodi: 13 Episodi Koha e ekzekutimit: 43:60 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.402 / 10 nga 97 përdoruesit Popullariteti: 159.547 Gjuhe: en

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV