King of the Hill

King of the Hill
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme King of the Hill Skanohet i sigurt : 05/21/2024 Shiko HD Shkarko HD
King of the Hill

King of the Hill

King of the Hill 2009

Përmbledhje:Set in Texas, this animated series follows the life of propane salesman Hank Hill, who lives with his overly confident substitute Spanish teacher wife Peggy, wannabe comedian son Bobby, and naive niece Luanne. Hank has conservative views about God, family, and country, but his values and ethics are often challenged by the situations he, his family, and his beer-drinking neighbors/buddies find themselves in.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Jan 12, 1997 Data e fundit e ajrit: Sep 13, 2009 Sezoni: 13 Sezoni Episodi: 255 Episodi Koha e ekzekutimit: 22:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 3.683 / 10 nga 551 përdoruesit Popullariteti: 733.446 Gjuhe: en

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV