Legacy

Legacy
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Legacy Skanohet i sigurt : 05/21/2024 Shiko HD Shkarko HD
Legacy

Legacy

Legacy 2022

Përmbledhje:Legacy is a South African telenovela which follows the wealthy Price household, a family at war with itself after the patriarch announces he is stepping down, creating a power vacuum.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Sep 21, 2020 Data e fundit e ajrit: May 09, 2022 Sezoni: 2 Sezoni Episodi: 341 Episodi Koha e ekzekutimit: 26:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 3 / 10 nga 1 përdoruesit Popullariteti: 63.011 Gjuhe: en

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV