Ready Steady Cook South Africa

Ready Steady Cook South Africa
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Ready Steady Cook South Africa Skanohet i sigurt : 05/18/2024 Shiko HD Shkarko HD
Ready Steady Cook South Africa

Ready Steady Cook South Africa

Ready Steady Cook South Africa 2024

Përmbledhje:In Ready Steady Cook, two teams - a Red Tomato and a Green Pepper - compete in a Red Kitchen and a Green Kitchen, together with a South African chef on each side and paired with enthusiastic home cooks, as they are challenged creatively with a mystery bag of ingredients in a 20-minute cook-off.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Mar 18, 2024 Data e fundit e ajrit: Apr 12, 2024 Sezoni: 1 Sezoni Episodi: 260 Episodi Koha e ekzekutimit: 26:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 7 / 10 nga 1 përdoruesit Popullariteti: 674.094 Gjuhe: en

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV