Earth: Final Conflict

Earth: Final Conflict
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Earth: Final Conflict Skanohet i sigurt : 06/18/2024 Shiko HD Shkarko HD
Earth: Final Conflict

Earth: Final Conflict - Season 5 Episode 15 Grave Danger

Earth: Final Conflict 2002

Përmbledhje:Renee receives part of an old manuscript from an associate of her Harvard professor, who believed that ancient Egyptians were visited by aliens. He claims he has discovered proof of this and then disappears. Renee visits the Giza plateau and fins she must hook up with an old flame, in fact her love, Raleigh Sinclair, who's a dashing British scoundrel and a rogue archeologist. The two must work together to search the Pyramids to locate the tomb of Askenaton, a Grand Vizier to the Pharaohs and possible ancient Atavus who had mystical powers. Renee and Raleigh have some good hot-tempered banter as they try to outwit each other, while Sandoval arrives to complicate things further.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Oct 06, 1997 Data e fundit e ajrit: May 20, 2002 Sezoni: 5 Sezoni Episodi: 110 Episodi Koha e ekzekutimit: 60:41 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.2 / 10 nga 82 përdoruesit Popullariteti: 132.997 Gjuhe: en

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV