Earth: Final Conflict

Earth: Final Conflict
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Earth: Final Conflict Skanohet i sigurt : 06/18/2024 Shiko HD Shkarko HD
Earth: Final Conflict

Earth: Final Conflict - Season 5 Episode 21 The Journey

Earth: Final Conflict 2002

Përmbledhje:Renee hooks up with Captain Michaels to investigate a pharmaceutical plant manufacturing an Atavus Hybrid vaccine. But something is a little strange about the lead scientist Dr Spangler. Ra'jel returns to lead Renee on an enlightening trip down memory lane. Why did the Taelons pick Earth? Things take a very deadly turn at the lab; Michaels is seriously injured, Dr Spangler's truth is revealed, and, as the Captain fights for his life, Renee must make an awful final choice.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Oct 06, 1997 Data e fundit e ajrit: May 20, 2002 Sezoni: 5 Sezoni Episodi: 110 Episodi Koha e ekzekutimit: 60:41 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.2 / 10 nga 82 përdoruesit Popullariteti: 132.997 Gjuhe: en

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV