Naruto Shippūden

Naruto Shippūden
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Naruto Shippūden Skanohet i sigurt : 06/18/2024 Shiko HD Shkarko HD
Naruto Shippūden

Naruto Shippūden

Naruto Shippūden 2017

Përmbledhje:After 2 and a half years Naruto finally returns to his village of Konoha, and sets about putting his ambitions to work. It will not be easy though as he has amassed a few more dangerous enemies, in the likes of the shinobi organization; Akatsuki.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Feb 15, 2007 Data e fundit e ajrit: Mar 23, 2017 Sezoni: 20 Sezoni Episodi: 500 Episodi Koha e ekzekutimit: 25:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 2.452 / 10 nga 7967 përdoruesit Popullariteti: 139.751 Gjuhe: ja

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV