King

King
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme King Skanohet i sigurt : 06/25/2024 Shiko HD Shkarko HD
King

King

King 2012

Përmbledhje:King is a Canadian police drama which premiered April 17, 2011 on Showcase. The series stars Amy Price-Francis as Jessica King, a veteran police officer who gets promoted to head of the Major Crimes Task Force in Toronto after her predecessor has a breakdown on television. Season 2 began production in September 2011 and premiered 29 February 2012. On June 2, 2012, it was reported that King had been cancelled after 2 seasons.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Apr 17, 2011 Data e fundit e ajrit: May 25, 2012 Sezoni: 2 Sezoni Episodi: 21 Episodi Koha e ekzekutimit: 43:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 4 / 10 nga 8 përdoruesit Popullariteti: 26.902 Gjuhe: en

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV