Alphateam – Die Lebensretter im OP

Alphateam – Die Lebensretter im OP
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Alphateam – Die Lebensretter im OP Skanohet i sigurt : 05/18/2024 Shiko HD Shkarko HD
Alphateam – Die Lebensretter im OP

Alphateam – Die Lebensretter im OP

Alphateam – Die Lebensretter im OP 2014

Përmbledhje:Alphateam – Die Lebensretter im OP was a German hospital drama television series which aired on Sat.1 between 1996 and 2005. The series covered the work of a team of doctors, nurses and caregivers in the fictional Hamburg Hansa Clinic, located in the Altona district.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Jan 02, 1997 Data e fundit e ajrit: Mar 25, 2014 Sezoni: 10 Sezoni Episodi: 261 Episodi Koha e ekzekutimit: 60:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 6.5 / 10 nga 2 përdoruesit Popullariteti: 576.576 Gjuhe: de

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV