Shark

Shark
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Shark Skanohet i sigurt : 07/23/2024 Shiko HD Shkarko HD
Shark

Shark

Shark 2008

Përmbledhje:Notorious Los Angeles defense attorney Sebastian Stark becomes disillusioned with his career after his successful defense of a wife-abuser results in the wife's death. After more than a month trying to come to grips with his situation, he is invited by the Los Angeles district attorney to become a public prosecutor so he can apply his unorthodox-but-effective talents to putting guilty people away instead of putting them back on the street.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Sep 21, 2006 Data e fundit e ajrit: May 20, 2008 Sezoni: 2 Sezoni Episodi: 38 Episodi Koha e ekzekutimit: 45:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.2 / 10 nga 87 përdoruesit Popullariteti: 140.958 Gjuhe: en

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV