Duel Masters

Duel Masters
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Duel Masters Skanohet i sigurt : 05/21/2024 Shiko HD Shkarko HD
Duel Masters

Duel Masters - Season 18

Duel Masters 2024

  • Titulli: Duel Masters - Season 18
  • Viti:
  • Zhanri: , ,
  • Vendi:
  • Studio: , , , , , ,
  • Cast:
  • Ekuipazhi: ,
  • Tituj Alternativë: ゼロ デュエル・マスターズ, デュエル・マスターズ チャージ, デュエル・マスターズ キング, デュエル・マスターズ ゼロ, デュエル・マスターズ クロス, デュエル・マスターズ クロスショック, デュエル・マスターズ ビクトリー, デュエル・マスターズ ビクトリーV, デュエル・マスターズ ビクトリーV3, デュエル・マスターズ VS, デュエル・マスターズ VSR, デュエル・マスターズ VSRF, デュエル・マスターズ(ジョー編), デュエル・マスターズ!, デュエル・マスターズ!!, デュエル・マスターズ キング!, デュエル・マスターズ キングMAX, デュエル・マスターズ WIN, デュエル・マスターズWIN 決闘学園編, Mistrzowie Kaijudo, Мастера дуэли, Мастера дуэлей, ديول ماسترز, Duel Masters 2.0, Duel Masters Charge
  • Fjalen: , , , , , ,

Përmbledhje:A mysterious organization is interested in fledging duelist Shobu Kirifuda's ability to bring Duel Master creatures to life. With the support of his friends, Shobu duels with passion, discipline, and heart as he strives to be like his father and become the next Kaijudo master.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Oct 21, 2002 Data e fundit e ajrit: Mar 31, 2024 Sezoni: 20 Sezoni Episodi: 908 Episodi Koha e ekzekutimit: 24:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.9 / 10 nga 12 përdoruesit Popullariteti: 212.271 Gjuhe: ja

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV