Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Teenage Mutant Ninja Turtles Skanohet i sigurt : 07/21/2024 Shiko HD Shkarko HD
Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles 2017

Përmbledhje:The Teenage Mutant Ninja Turtles are back in an all-new animated series on Nickelodeon! Surfacing topside for the first time on their fifteenth birthday, the titular turtles, Leonardo, Michelangelo, Raphael and Donatello, find that life out of the sewers isn't exactly what they thought it would be. Now the turtles must work together as a team to take on new enemies that arise to take over New York City.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Sep 28, 2012 Data e fundit e ajrit: Nov 12, 2017 Sezoni: 5 Sezoni Episodi: 124 Episodi Koha e ekzekutimit: 22:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 2.665 / 10 nga 646 përdoruesit Popullariteti: 798.905 Gjuhe: en

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV