Toda una dama

Toda una dama
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Toda una dama Skanohet i sigurt : 05/23/2024 Shiko HD Shkarko HD
Toda una dama

Toda una dama

Toda una dama 2008

Përmbledhje:Toda una dama is a successful Venezuelan telenovela produced and broadcast on RCTV International in 2007. The telenovela is a remake of Señora, an original story written by renowned telenovela author José Ignacio Cabrujas. This new verison was adapred by Iris Dubs and starred Christina Dieckmann and Ricardo Álamo as the main protagonists with Nohely Arteaga starred as the main antagonist.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Nov 07, 2007 Data e fundit e ajrit: Jun 30, 2008 Sezoni: 1 Sezoni Episodi: 169 Episodi Koha e ekzekutimit: 45:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 4 / 10 nga 21 përdoruesit Popullariteti: 130.927 Gjuhe: es

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV