V
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme V Skanohet i sigurt : 06/15/2024 Shiko HD Shkarko HD
V

V

V 1985

Përmbledhje:Once again, Earth is the battleground. But now the aliens whose human guise hides their true reptilian natures are wiser. They believe the secret to their survival on Earth lies in the DNA of the newly born half-human, half-spaceling Starchild. But that's something the world's Resistance Fighters cannot allow.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Oct 26, 1984 Data e fundit e ajrit: May 24, 1985 Sezoni: 1 Sezoni Episodi: 19 Episodi Koha e ekzekutimit: 45:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.1 / 10 nga 130 përdoruesit Popullariteti: 43.618 Gjuhe: en

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV