Yo soy Bea

Yo soy Bea
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Yo soy Bea Skanohet i sigurt : 05/23/2024 Shiko HD Shkarko HD
Yo soy Bea

Yo soy Bea

Yo soy Bea 2012

Përmbledhje:Yo soy Bea is a Spanish television comedy-drama series which aired on Telecinco from 10 July 2006 to 16 August 2009. The series is an adaptation of the popular Colombian telenovela Yo soy Betty, la fea. Ruth Núñez played the title role of Beatriz "Bea" Pérez Pinzón and Alejandro Tous played Álvaro Aguilar, Bea's love interest. Yo soy Bea translates to "I am Bea"; it is a pun, with "Bea" sounding like bella, meaning pretty, and like fea, meaning ugly. The Spanish adaptation screened weekdays during the daytime and pulled in, on average, over four million viewers. The series' record is a 42,1% share. It was Spain's top rated daytime programme.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Jul 10, 2006 Data e fundit e ajrit: Feb 14, 2012 Sezoni: 3 Sezoni Episodi: 773 Episodi Koha e ekzekutimit: 37:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 5.857 / 10 nga 7 përdoruesit Popullariteti: 284.168 Gjuhe: es

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV