Cuéntame cómo pasó

Cuéntame cómo pasó
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Cuéntame cómo pasó Skanohet i sigurt : 05/18/2024 Shiko HD Shkarko HD
Cuéntame cómo pasó

Cuéntame cómo pasó

Cuéntame cómo pasó 2023

Përmbledhje:Recounts the experiences of a middle-class family, the Alcántaras, during the last years of the rule of Francisco Franco and the beginning of the Spanish Transition to democracy.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Sep 13, 2001 Data e fundit e ajrit: Nov 29, 2023 Sezoni: 23 Sezoni Episodi: 416 Episodi Koha e ekzekutimit: 70:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 3.827 / 10 nga 52 përdoruesit Popullariteti: 606.55 Gjuhe: es

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV