Loki

Loki
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Loki Skanohet i sigurt : 05/26/2024 Shiko HD Shkarko HD
Loki

Loki

Loki 2023

Përmbledhje:After stealing the Tesseract during the events of “Avengers: Endgame,” an alternate version of Loki is brought to the mysterious Time Variance Authority, a bureaucratic organization that exists outside of time and space and monitors the timeline. They give Loki a choice: face being erased from existence due to being a “time variant” or help fix the timeline and stop a greater threat.

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Jun 09, 2021 Data e fundit e ajrit: Nov 09, 2023 Sezoni: 2 Sezoni Episodi: 12 Episodi Koha e ekzekutimit: 26:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 2.822 / 10 nga 11285 përdoruesit Popullariteti: 405.845 Gjuhe: en

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV