Ms. Marvel

Ms. Marvel
Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

Formatet e disponueshme Ms. Marvel Skanohet i sigurt : 05/20/2024 Shiko HD Shkarko HD
Ms. Marvel

Ms. Marvel

Ms. Marvel 2022

Përmbledhje:A great student, avid gamer, and voracious fan-fic scribe, Kamala Khan has a special affinity for superheroes, particularly Captain Marvel. However, she struggles to fit in at home and at school — that is, until she gets superpowers like the heroes she’s always looked up to. Life is easier with superpowers, right?

Shiko Rimorkio Data e parë e ajrit: Jun 08, 2022 Data e fundit e ajrit: Jul 13, 2022 Sezoni: 1 Sezoni Episodi: 6 Episodi Koha e ekzekutimit: 26:14 minuta Cilësia: HD IMDb: 4.522 / 10 nga 1089 përdoruesit Popullariteti: 140.336 Gjuhe: en

Komento

Dërgoni

I ngjashëm Shfaqje TV

Rekomandim Shfaqje TV